×
Szolgáltatásaink
Beiratkozás a Prichindel Szociális Központba

Partnerek vagyunk a szatmárnémeti gyermekek nevelésében
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szociális Igazgatóság hatékony partner a kisgyermekek nevelésében, oktatásában! A Hüvelyk Matyi Szociális Központba az egész év folyamán várják az új beiratkozókat: az 1 és 6 év közötti gyerekeket, akik szociális kockázatnak minősülő helyzetben vannak. Ez a gyakorlatban elsősorban azt jelenti, hogy szülei külföldön dolgoznak, vagy egy szülő neveli a gyerkőcöt, esetleg az anya még kiskorú.

A központba járó gyerekeket oktatják és fejlesztik, megtanítják nekik, hogyan láthatják el alapvető szükségleteiket, de a szórakozásra, szociális készségek kialakítására is nagy hangsúlyt fektetnek. A programokat a gyerekek életkora, fejlettségi szintje és tudása alapján alakítják ki, de pszichológusok is foglalkoznak a kicsikkel és tanácsokkal támogatják a család megfelelő működését is.  

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal számára prioritás az oktatás, ezért a központba egész évben várják az új jelentkezőket. A különböző jellegű programok mellett ingyenesen napi két étkezést és két uzsonnát biztosítanak nekik, külön ruházatot a központban töltött időre, valamint szükség esetén pelenkát, nedves törlőkendőt, tisztálkodási szereket, törölközőt és vészhelyzetben akár gyógyszereket is. 

A beiratkozáshoz szükséges információk kapcsán érdeklődjön személyesen a Hüvelyk Matyi Szociális Központban az Ilișești utca 2. szám alatt, vagy telefonon a 0751205448-as számon.

Dokumentumok
Cookie