FEBRUÁR 20-IG IGÉNYELHETŐ A FŰTÉSTÁMOGATÁS A FENNMARADÓ 2 HÓNAPRA
A kérvény és a saját felelősségre kitöltött nyilatkozat az igazgatóság Ilişeşti utca 4. szám alatti székhelyén, vagy a www.dassatumare.ro oldalon érhető el

A szatmárnémeti lakosok továbbra is igényelhetik a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóságon a 2023–2024-es téli idényre szóló fűtéstámogatást és energiapótlékot a fennmaradó két hónapra. Mindazok, akik február 20-ig nyújtják be az igénylésüket, februárra és márciusra kaphatnak támogatást. 


Ezt a támogatási formát 823 szatmárnémeti lakos vette igénybe a teljes fűtési idényre, további 39 igénylő négy, míg nyolc három hónapra kérvényezte a fűtéstámogatást.


A kérvény és a saját felelősségre kitöltött nyilatkozat az igazgatóság Ilişeşti utca 4. szám alatti székhelyén, vagy a www.dassatumare.ro oldalon érhető el. Az igényléseket hétfőtől csütörtökig 8.30 és 15 óra között lehet leadni a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóságon.


A fűtéstámogatás a téli idényben, 2023. november 1. és 2024. március 31. között vehető igénybe jár, és csakis egy típusú — földgáz, elektromos áram vagy szilárd fűtőanyag — fűtési módra vehető igénybe. A lakás világításra és a főzésre használt energia árának megfizetéséhez biztosított pótlékot egész évben, havi rendszerességgel folyósítják.


Fűtéstámogatásra azok az egyedül élő személyek jogosultak, akiknek jövedelme az előző hónapban nem haladta meg a 2053 lejt, míg családok esetében az egy főre eső havi jövedelemhatár 1386 lej. 


Bővebb információkkal a 0261-714195-ös (Szociális Ellátási Iroda) telefonszámon szolgálnak.
 

Dokumentumok
Cookie