×
HÍREK/ESEMÉNYEK
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Büszkék vagyunk a Romániai Municípiumok Egyesületének gáláján kapott kitüntetésre, a kiválósági díj a szociális téren végzett tevékenységek és projektek országos szintű elismerése.
A Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság alárendeltségébe tartozó, a Jiului sétány 64. szám alatt működő idősek nappali központját az idősgondozás területén a jó gyakorlatokat nyújtó romániai intézmények közé sorolták.
A Jiului sétányon működő idősklub csapata a létesítmény megnyitása óta figyel arra is, hogy a napi szociális programokon túlmenően az ellátottak rendszeres egészségügyi állapotfelmérését is biztosítsa.
A rendezvény házigazdája a szatmárnémeti DAS volt, a műhelymunka célja az volt, hogy megtalálják egy család támogatására a legjobb megoldásokat, hogy a nehéz helyzetből anyagi és szociális szempontból is ki tudjanak lábalni.
Az alapélemiszereket tartalmazó csomagokat december 8. és 16. között, 8 és 14 óra között osztják az Ostrovului utca környékén, az Uzinei utcában található Multifunkcionális Szociális Központban.
Cookie