×
HÍREK/ESEMÉNYEK
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Az Ostrovului utcai Multifunkcionális Szociális Központ fontos szerepet tölt be a szociális segítségnyújtás területén.
A Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság alárendeltségébe tartozó Prichindel Szociális Központban (Ilişeşti utca 2. szám) vehető át a csecsemőknek járó tejpor, keddenként és csütörtökönként 9 és 15 óra között
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság a szociális területen egy éve létrehozott internetes platformja, a www.impreunasm.ro a köz- és magánszektor, a civil szervezetek és a lakosság összefogásával megvalósuló együttműködési rendszer.
Az elmúlt két évben a hajléktalanszálló 15 látogatója talált munkát és költözött albérletbe
Október 9-től, hétfőtől igényelhetik a szatmárnémetiek a 2023/2024-es fűtési idényre szóló a fűtéstámogatást és az energiapótlékot. A kérvényeket hétfőtől csütörtökig, naponta 8.30 és 15 óra között veszik át a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság (Ilişeşti utca 4. szám) székhelyén.
A támogatás igényléséhez szükséges formanyomtatvány és a nyilatkozat elérhető a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság (Ilişeşti utca 4. szám) székhelyén, vagy az intézmény internetes oldalán, a www.dassatumare.ro-n. Október 9-től, hétfőtől igényelhetik a szatmárnémetiek a 2023/2024-es fűtési idényre szóló a fűtéstámogatást és az energiapótlékot.
Cookie