Beneficiarii Centrului de zi pentru vârstnici au vizitat Grădina Zmeilor din Sălaj
Rezervația naturală Grădina Zmeilor din județul Sălaj oferă un adevărat spectacol, o bucurie pentru privirile celor ce îi trec pragul. Beneficiarii Centrului de zi pentru vârstnici au fost de-a dreptul impresionați de tot ceea ce au văzut în jurul lor. 

Pentru că toamna este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, iar peisajul cromatic al naturii este unul spectaculor, Centrul de zi pentru vârstnici din cadrul Direcției de Asistență Socială Satu Mare a organizat o excursie în inima naturii, în județul Sălaj. 
    

Locația aleasă pentru această ieșire de o zi nu a fost una întâmplătoare. Rezervația naturală Grădina Zmeilor din județul Sălaj oferă un adevărat spectacol, o bucurie pentru privirile celor ce îi trec pragul. Beneficiarii Centrului de zi pentru vârstnici au fost de-a dreptul impresionați de tot ceea ce au văzut în jurul lor. 

 

Alături de colectivul centrului  și de directorul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, Adrian Balaj, beneficiarii Centrului de zi pentru vârstnici au petrecut o zi deosebită, au admirat ansamblul de stânci Zmeul și Zmeoaica, Moșu, Călugării, Căpitanul, Soldații, Fata Cătănii, cu forme ciudate care se datorează erodărilor și prăbușirilor succesive. 

 

Natura de toamnă le-a prezentat un spectacol fascinant, iar seniorii s-au întors în Satu Mare după-amiaza târziu, cu amintiri pe care nu le vor uita, amintiri ce reflectă ziua minunată petrecută în județul vecin. 
 

 
Politica de Cookie