×
Noutăți/Evenimente
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Timp de trei zile, ROMACT propune un schimb de experiență între localitățile reprezentate la cursul de manager de proiect.
Schimbul de bune practici a fost pus în scenă chiar de către Centrul de zi pentru vârstnici din municipiul Satu Mare, instituție din subordinea Direcției de Asistență Socială Satu Mare, care cu sprijinul unui colectiv format din specialiști în mai multe domenii contribuie semnificativ la îmbunătățirea vieții seniorilor sătmăreni.
Centrul Social de Urgență pentru Adulți va păstra legătura cu beneficiarii săi pentru a se asigura că sunt într-un loc bun și sigur.
Drepturile copilului sunt reglementate de Convenția asupra Drepturilor Copilului adopotată de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite la data de 20 noiembrie 1989
Informăm pe această cale că pentru depunerea cererilor în vederea acordării ajutorului la încălzirea locuinței pe perioada decembrie 2022 – martie 2023 (4 luni din sezonul rece), solicitanții se pot prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, strada Ilișești nr. 4, începând cu data de 5 decembrie 2022.
Promovarea grijei pentru sănătate se face permanent, la fiecare acțiune a personalului medical din cabinetele medicale școlare.
Politica de Cookie