Centrul Alter Ego face înscrieri la Tabăra gratuită “Vara Altfel” pentru copii de la 6 la 12 ani
Înscrierile în cadrul programului se fac începând cu data de 8 iunie 2022 la sediul Centrului Multifuncțional Alter Ego, Aleea Mircești nr. 10, zilnic de la 8.30 la 15.30. 

Vara înseamnă vacanță, bucurie, voie bună și un timp de calitate petrecut cu zîmbetul pe buze! Centrul Multifuncțional Alter Ego din cadrul Direcției de Asistență Socială Satu Mare invită copiii din familiile care au domiciliul sau reședința în municipiul Satu Mare la o “Vară Altfel”. 
    

Chiar așa se numește tabăra organizată de Centrul Multifuncțional Alter Ego – Vara Altfel. 

 

Este dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani și își propune o alternativă plăcută și utilă de petrecere a timpului liber de către copiii participanți. 


Participarea este GRATUITĂ. 

 

 

Tabăra “Vara altfel” se organizează în trei intervale de timp: prima perioadă în săptămâna 20 – 24 iunie 2022, a doua în săptămâna 18 iulie – 22 iulie 2022, iar a treia perioadă e programată pentru 1-5 august 2022. 

 


Înscrierile în cadrul programului se fac începând cu data de 8 iunie 2022 la sediul Centrului Multifuncțional Alter Ego, Aleea Mircești nr. 10, zilnic de la 8.30 la 15.30. 

 


Pentru informații suplimentare, colectivul Centrului Alter Ego vă pune la dispoziție numărul de telefon 0361401357.


În cadrul zilelor de tabără, de la ora 09.00 la 12.00, copiii vor fi implicați într-o gamă largă de activități, de la cele practice la activitățile educativ-recreative, jocuri, consiliere psihologică de grup și dezvoltare personală. 


Printre activitățile practice cuprinse în program se numără cele de preparare și gătire – salată de fructe, cornulețe, bomboane de biscuiți; lucru manual – confecționare de obiecte din iută, quilling, origami, realizare de tablouri prin string art, pictură pe sticlă, pe ipsos, tablouri cu semințe de dovleac sau boabe de cafea. Un accent deosebit se va pune pe activitatea recreativ – educativă, copiii urmând a se implica în jocuri individuale și de grup, jocuri de motricitate la xbox, hochei și fotbal de masă. Se propun și activități și jocuri de cunoaștere a anatomiei corpului uman și nu va lipsi o minunată călătorie în lumea emoțiilor și a comportamentelor. 


Centrul Multifuncțional Alter Ego asigură o gustare în fiecare zi de tabără. Și, nu uitați, participarea este GRATUITĂ, fiind necesară doar înscrierea copiilor. 


Actele necesare pentru înscrierea în tabără sunt copie a certificatului de naștere al copilului, adeverință medicală de la medicul de familie pentru copil din care să reiasă că este apt medical pentru a frecventa centrul, copie a actelor de identitate ale părinților și copie a certificatului de căsătorie al părinților.

 

Pentru alte detalii, așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0361401357. 


Așteptăm copiii să se bucure alături de noi în această “Vară Altfel”!
 

 
Politica de Cookie