A gyermekek jogainak világnapját ünnepelték az Alter Ego Multifunkcionális Központban
A gyermekek jogait az ENSZ közgyűlése által 1989. november 20-án elfogadott, a gyermek jogairól szóló egyezmény szabályozza.

A központban nap mint nap végzett tevékenységeink során a gyermekeket a jogaikról oktatjuk. Egy boldog gyermek elégedett felnőtt lesz.

„Embereket nevelünk, és azt akarjuk, hogy mindaz amit most, a korai iskolás éveikben, a középiskolás években felfedeznek, később is hasznos legyen. Ma, november 20-án, a gyermekjogok világnapján 33 éve annak, hogy elfogadták a gyermek jogairól szóló egyezményt. Ünnepelni kell, és ez egy jó alkalom arra is, hogy egyhangúlag mondjuk ki: IGEN, mindannyiuknak fontos szerepe van abban, hogy a gyermekek teljes mértékben kibontakozhassanak. November 20. az a nap, amely mindannyiunk számára inspiráló pillanatokat ad, hogy segítsünk a gyermekek jogainak előmozdításában és megünneplésében” — ezt az üzenetet küldte Balaj Adrian, a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság igazgatója a gyermekek jogainak világnapja alkalmából.

Az Alter Ego Multifunkcionális Központ köszönetet mond a gyerekeknek a részvételért, a mosolyért, mert mindazzal, amit tesznek, megvalósítják az álmaikat és elérik céljaikat. Ugyanakkor köszönet illeti a csodálatos gyermekek szüleit is, hogy támogatják és részt vesznek a mai gyermekek jobb életének megteremtésében.

 
Cookie