ÎNSCRIERILE LA CENTRUL SOCIAL ,,PRICHINDEL” SE FAC PE TOT PARCURSUL ANULUI
Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială, în calitate de parteneri ai părinților sătmăreni în educația celor mici, le reamintesc părinților din municipiul Satu Mare că înscrierea copiilor la Centrul Social ,,Prichindel” se face pe tot parcursul anului.

Educația copiilor este o prioritate pentru Primăria Municipiului Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială, în calitate de parteneri ai părinților sătmăreni în educația celor mici, le reamintesc părinților din municipiul Satu Mare că înscrierea copiilor la Centrul Social ,,Prichindel” se face pe tot parcursul anului. 

Sunt așteptați să se înscrie la Centrul Social “Prichindel” toți copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani aflați în situații de risc social, cu părinți plecați la muncă în străinătate, copii care provin din familii monoparentale sau cu mame minore. 

Zilnic, la Centrul Social Prichindel copiii sunt implicați în activități de învățare, dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, activități recreative și de socializare. Se asigură consiliere psihologică în funcție de vârstă, nivelul de dezvoltare, nevoile și aptitudinile fiecăruia, iar părinții copiilor înscriși beneficiază de consiliere și sprijin, activități de suport al familiei.

Înscrierile la centru se pot face pe tot parcursul anului! Educația copiilor este o prioritate pentru Primăria Municipiului Satu Mare. 

Prichindeii înscriși la centru beneficiază zilnic GRATUIT de două mese calde, hrană diversificată gătită în bucătăria centrului, gustare de două ori pe zi; hăinuțe pentru șederea în centru; scutece (pampers); produse de igienă personală – șervețele umede, prosop, săpun, creme, medicamente în situații de urgență.

Centrul Social Prichindel Satu Mare, instituție din subordinea Direcției de Asistență Socială, oferă o paletă variată de servicii gratuite pentru copiii cu vârsta între 1 și 6 ani. 
 
Toate informațiile necesare înscrierii se obțin la sediul Centrului Social ,,Prichindel”, Satu Mare Aleea Ilișești nr. 2 sau la numărul de telefon 0751205448.
 

 
Politica de Cookie