Satu Mare obține premiul pentru excelență în coeziune socială și solidaritate
Suntem mândri de premiul obținut la Gala Asociației Municipiilor din România, un premiu care este o recunoaștere la nivel național a acțiunilor și proiectelor derulate în domeniul asistenței sociale

Municipiul Satu Mare a fost premiat în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România pentru munca, proiectele și acțiunile în domeniul asistenței sociale.

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan - Ilieș a participat la Gala AMR, ridicând premiul care ajunge în acest an la Satu Mare. 


Acest premiu se datorează și ONG-urilor partenere, care ne-au fost alături în pandemie și în gestionarea crizei refugiaților din Ucraina.

Direcția de Asistență Socială Satu Mare este mândră pentru acest premiu important și dorește să le mulțumească pe această cale organizațiilor nonguvernamentale care au fost și sunt alături de instituție în a sprijini persoanele și familiile aflate în situații vulnerabile. 

Detalii despre campania derulată care a condus la obținerea acestui premiu găsiți accesând: https://www.primariasm.ro/premiu-pentru-coeziune-sociala-si-solidaritate

 
Politica de Cookie