Tabăra gratuită “Vara Altfel” își redeschide porțile pentru copii în intervalul 18-22 iulie
Îmbogățirea cunoștințelor, noi relații de prietenie și timp de calitate în compania unor oameni dedicați descriu în câteva cuvinte primul interval din Tabăra gratuită “Vara Altfel” organizată de Centrul Multifuncțional Alter Ego

Prima săptămână de tabără organizată de Centrul Multifuncțional Alter Ego s-a încheiat azi. A fost o săptămână frumoasă, cinci zile de veselie, de interacțiune, socializare și noi descoperiri.


Dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, Tabăra gratuită intitulată “Vara Altfel” a reprezentat pentru copiii participanți o oază de relaxare din cotidian, un cadru perfect pentru înfiriparea de noi relații de prietenie, un loc în care au învățat o mulțime de lucruri noi. Copiii au fost antrenați în activități educative, practice, culinare, jocuri și ateliere de creație.

 
Așa cum anunțam atât pe site-ul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, cât și pe pagina oficială de Facebook a instituției, Tabăra “Vara altfel” se organizează în trei intervale de timp: prima perioadă a fost în săptămâna 20 – 24 iunie 2022, a doua urmează în săptămâna 18 iulie – 22 iulie 2022, iar a treia perioadă e programată pentru 1-5 august 2022. 


Vestea bună este aceea că în continuare se fac înscrieri la Tabăra gratuită “Vara Altfel” organizată de Centrul Multifuncțional Alter Ego pentru perioadele din iulie și august.

Părinții sătmăreni care au copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani sunt așteptați cu brațele deschise la Centrul Multifuncțional Alter Ego din municipiul Satu Mare pentru a-i înscrie pe copii la Tabăra gratuită “Vara Altfel”. Tabăra își propune o alternativă plăcută și utilă de petrecere a timpului liber de către copiii participanți.

 

Participarea este GRATUITĂ. 


Înscrierile în cadrul programului se fac la sediul Centrului Multifuncțional Alter Ego, Aleea Mircești nr. 10, zilnic de la 8.30 la 15.30. Pentru informații suplimentare, colectivul Centrului Alter Ego vă pune la dispoziție numărul de telefon 0361401357.
În cadrul zilelor de tabără, de la ora 09.00 la 12.00, copiii vor fi implicați într-o gamă largă de activități, de la cele practice la activitățile educativ-recreative, jocuri, consiliere psihologică de grup și dezvoltare personală. 

Printre activitățile practice cuprinse în program se numără cele de preparare și gătire – salată de fructe, cornulețe, bomboane de biscuiți; lucru manual – confecționare de obiecte din iută, quilling, origami, realizare de tablouri prin string art, pictură pe sticlă, pe ipsos, tablouri cu semințe de dovleac sau boabe de cafea. Un accent deosebit se va pune pe activitatea recreativ – educativă, copiii urmând a se implica în jocuri individuale și de grup, jocuri de motricitate la xbox, hochei și fotbal de masă. Se propun și activități și jocuri de cunoaștere a anatomiei corpului uman și nu va lipsi o minunată călătorie în lumea emoțiilor și a comportamentelor. 


Centrul Multifuncțional Alter Ego asigură o gustare în fiecare zi de tabără. Participarea este GRATUITĂ, fiind necesară doar înscrierea copiilor. 


Actele necesare pentru înscrierea în tabără sunt copie a certificatului de naștere al copilului, adeverință medicală de la medicul de familie pentru copil din care să reiasă că este apt medical pentru a frecventa centrul, copie a actelor de identitate ale părinților și copie a certificatului de căsătorie al părinților.

 

Pentru alte detalii, așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0361401357. 
 

 
Politica de Cookie