15 mai - Ziua internațională a familiei
Copiii Centrului Multifuncțional Alter Ego au descris familia ca fiind locul în care găsim liniște, înțelegere și răspuns la întrebări, soluții la probleme. 

An de an, din 1993 încoace, în 15 mai este sărbătorită Ziua internațională a familiei. E prilej de a sublinia importanța pe care o are familia în societate. 
    

Ziua internațională a familiei a fost marcată la Centrul Multifuncțional Alter Ego printr-o serie de activități interactive. La centru, copiii vin zi de zi cu drag și se simt ca acasă pentru că la centru au reușit să lege prietenii cu mulți copii de vârsta lor, se înțeleg foarte bine cu personalul, se bucură de tot ceea ce înseamnă beneficiile “familiei Alter Ego”


    

Activitățile au fost conturate de către cadrele didactice pentru a scoate în evidență familia ca mediu în care venim pe lume, ne dezvoltăm, ne deschidem aripile și învățăm să ne clădim ulterior, la rândul nostru, o altă familie. Copiii au descris familia ca fiind locul în care găsim liniște, înțelegere și răspuns la întrebări, soluții la probleme. 
    

 

În opinia copiilor, o familie fericită este una în care domnește iubirea, comunicarea și respectul. Atmosfera echilibrată din familie contribuie la garanția unei dezvoltări frumoase a copiilor. 
 

 
Politica de Cookie