A demarat implementarea proiectului "Împreună reușim"
În perioada 1 octombrie 2021- 31 ianuarie 2022 Direcția de Asistență Socială Satu Mare implementează proiectul “Împreună reușim” co-finanțat de Consiliul Europei și Comisia Europeană prin programul ROMACT. Acest proiect  cuprinde lucrări de renovare și igienizare a blocului de locuințe sociale situat pe strada Târnavei, numărul 20, bloc 79, Satu Mare. 

Proiectul „Împreună reușim” al Direcției de Asistență Socială Satu Mare, co-finanțat de Consiliul Europei și Comisia Europeană prin programul ROMACT.

 

În perioada 1 octombrie 2021- 31 ianuarie 2022 Direcția de Asistență Socială Satu Mare implementează proiectul “Împreună reușim” co-finanțat de Consiliul Europei și Comisia Europeană prin programul ROMACT.
Acest proiect cuprinde lucrări de renovare și igienizare a blocului de locuințe sociale situat pe strada Târnavei, numărul 20, bloc 79, Satu Mare. 

 

Proiectul “Împreună reușim” promovează ideea de responsabilizare și conștientizare a comunității asupra nevoii de întreținere și îngrijire a spațiului comun de locuit. O parte din cele 241 de persoanelor locatare se vor implica activ ca și voluntari în derularea activităților.

 

Valoarea proiectului este de 5000 euro care reprezintă mini-grantul alocat prin programul ROMACT.

 

Direcția de Asistență Socială Satu Mare ia în considerare orice formă de finanțare externă pe care o poate fructifica în sensul îmbunătățirii condițiilor și calității vieții beneficiarilor săi. Proiectul se bucură de implicarea factorilor importanți ai comunității. Această acțiune reprezintă nu doar un mijloc de îmbunătățire a condițiilor existente, ci și un mijloc de depășire a limitelor, de a aduce aportul comunității de etnie romă și nu numai.

 

Documente
Politica de Cookie