Anchetă socială pentru stabilirea numărului și a persoanelor care locuiesc în fapt la locul de consum (O.U.G nr.166/2022)
Rezultatul anchetei sociale va fi înmânat solicitantului în vederea transmiterii către Compania Națională Poșta Română S.A.

În concordanță cu prevederile O.U.G nr.166/2022 privind unele măsuri pentru acordarea unui sprijin categoriilor de persoane vulnerabile pentru compensarea prețului la energie, suportat parțial din fonduri externe nerambursabile, persoanele înștiințate de către Compania Națională Poșta Română S.A. că nu îndeplinesc venitul de eligibilitate prevăzut de lege deoarece la adresa de domiciliu figurează în evidențe și alte persoane (coabitanți) care în fapt nu locuiesc acolo și ale căror venituri au fost luate în calcul la stabilirea venitului de eligibilitate, se pot adresa Direcției de Asistență Socială Satu Mare în vederea desfășurării unei anchete sociale care să stabilească numărul și persoanele care locuiesc în fapt la adresa de domiciliu.


Rezultatul anchetei sociale va fi înmânat solicitantului în vederea transmiterii către Compania Națională Poșta Română S.A.

 

Direcția de Asistență Socială Satu Mare, str.Ilișești nr.4, Satu Mare
Program preluare cereri : luni-vineri , orele 08-16
Informații suplimentare – telefon 0261-714195, 0261-714196

 

 
Politica de Cookie