În schimbul PET-urilor, copiii de la centrele Alter Ego și Prichindel au primit în dar legume și fructe
La inițiativa Clubului Lions Satu Mare, a Clubului Leo Omega Satu Mare, parteneri tradiționali ai DAS Satu Mare de câțiva ani încoace, cu sprijinul Manila – Filipino Food, zeci de kilograme de fructe și legume, mere, conopidă, varză, roșii, castraveți, ardei și ceapă au ajuns la cele două centre pentru beneficiarii lor.

Centrul Multifuncțional “Alter Ego” și Centrul Social Prichindel, instituții din cadrul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, s-au implicat activ în Campania Carrefour România – “Plata cu PET”. 

La inițiativa Clubului Lions Satu Mare, a Clubului Leo Omega Satu Mare, parteneri tradiționali ai DAS Satu Mare de câțiva ani încoace, cu sprijinul Manila – Filipino Food, zeci de kilograme de fructe și legume, mere, conopidă, varză, roșii, castraveți, ardei și ceapă au ajuns la cele două centre pentru beneficiarii lor.
    

Așa cum notam în rândurile de mai sus, alături de Direcția de Asistență Socială, Clubul Lions și Clubul Leo Omega Satu Mare au fost de această dată reprezentanții Manila – Filipino Food, care cu sufletul deschis s-au implicat într-o acțiune caritabilă și ne-au donat 40 de PET-uri de 0,5 litri apă plată Dorna pentru copiii beneficiari ai serviciilor Centrului Multifuncțional Alter Ego și 20 de PET-uri de 0,5 litri apă plată Dorna pentru cei 20 de copilași care frecventează Centrul Social Prichindel. Și pe această cale dorim să le mulțumim celor de la Manila – Filipino Food pentru gestul frumos făcut prin donația către cele două centre din subordinea Direcției. 
    

Bucuria de a primi apa, despre care în cadrul centrelor vorbim atât de mult cât e de importantă, a fost dublată de faptul că pentru fiecare recipient de apă rPET DORNA, produs din plastic 100% reciclat și 100% reciclabil, copiii noștri au primit câte două fructe. Porție dublă de sănătate, cu alte cuvinte! Ne-am hidratat și acum consumăm fructele primite ca monedă de schimb pentru PET-urile predate. Și, în plus, am mai făcut ceva important: fructele primite la schimb provin de la producători locali, pe care astfel i-am ajutat, și am protejat în același timp și mediul înconjurător prin predarea PET-urilor într-un spațiu foarte bine organizat într-o stație special amenajată. 

Apreciem conversia responsabilă, avantajoasă totodată, și ne bucurăm că am făcut și noi parte din cea de-a treia ediție a Caravanei PET 2021.

PET-urile au fost predate la stația din incinta Carrefour Satu Mare de către reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială Satu Mare din cadrul centrelor beneficiare de legume și fructe – Florica Oprea de la Centrul Multifucțional “Alter Ego” Satu Mare, Jutka Iudit – Centrul Social Prichindel, Paul Petruca – reprezentant al Clubului Lions Satu Mare, Denisa Ținca – reprezentanta Clubului Leo Omega Satu Mare și Schonberger Danny - reprezentantul Manila – Filipino Food. 


 

 
Politica de Cookie