Ziua Mondială a Drepturilor Copilului, sărbătorită la Centrul Multifuncțional Alter Ego
Drepturile copilului sunt reglementate de Convenția asupra Drepturilor Copilului adopotată de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite la data de 20 noiembrie 1989

Prin toate activitățile pe care le desfășurăm zi de zi la centru, îi educăm pe copii cu privire la drepturile lor. Un copil fericit este un adult împlinit. 

 

“Creștem oameni mari și ne dorim ca tot ceea ce descoperă ei acum, în primii ani de școală, în anii de gimnaziu, să le fie de folos mai târziu. Azi, de Ziua Mondială a Drepturilor Copilului, 20 noiembrie, se împlinesc 33 de ani de la adoptarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului. E prilej de sărbătoare și totodată o bună ocazie să spunem într-un glas că DA, cu toții avem un rol important în a-i ajuta pe copii să se dezvolte la potențialul maxim! 20 Noiembrie - ziua ce ne oferă tuturor clipe pline de inspirație menite să ne ajute să promovăm și să celebrăm drepturile copiilor”, este mesajul transmis de directorul Direcției de Asistență Socială - Balaj Adrian - cu ocazia  Zilei Mondiale a Drepturilor Copilului. 

 

 

Centrul Multifuncțional Alter Ego le mulțumește copiilor beneficiari pentru implicarea lor, pentru zâmbetele de pe chip, pentru că prin tot ceea ce fac își împlinesc vise și își ating obiective. Totodată, mulțumiri se îndreaptă către părinții acestor copii minunați pentru suport și implicare în a le construi oamenilor mici de azi o viață mai bună!

 
Politica de Cookie