Munkaértekezlet az „Idősek gondozásának helyes gyakorlatáról” a nappali központban
A legjobb gyakorlatok témájában szervezett tapasztalatcserét a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság alárendeltségében működő idősek nappali központja, amely a területen dolgozó szakemberek támogatásával jelentősen hozzájárul a szatmári idősek életének javításához.

A Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság 2022. november 23-án, szerdán új munkatalálkozót szervezett a „Jó gyakorlatok az idősgondozás terén” témában, amely a Szociális Segélyezési Munkacsoport (GLASS) keretében szervezett rendezvény. A legjobb gyakorlatok témában tartott tapasztalatcserét a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság alárendeltségében működő idősek nappali központ szervezte, amely a területen dolgozó szakemberekből álló csapat támogatásával jelentősen hozzájárul a szatmári idősek életének javításához.

A szatmárnémeti idősek nappali központja (Jiului utca 64. szám) adott otthont a találkozónak, keretet biztosítva a megyei jogú város idősgondozással foglalkozó szakemberei és társadalmi szereplői közötti eszmecserének. A találkozóra meghívást kaptak a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság, a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet, a Máltai Szeretetszolgálat, a szatmári idősotthonok képviselői és a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság szakemberei, valamint a találkozónak otthont adó központ munkatársai.

A szerdai műhelytalálkozó része volt az idősgondozás témakörben szervezett tevékenység-sorozatnak. A jelenlévők megvitatták az idősek gondozásának legjobb gyakorlatait, úgy a szatmárnémeti idősek nappali köpontjában, mint a bentlakásos központokban.

 
Cookie