×
Activitate și proiecte
PROIECTE PENTRU VÂRSTNICI

Centrul social de zi pentru vârstnici din Micro 14 de pe Aleea Jiului nr. 64 a fost înființat cu fonduri europene prin Programul POCU 2014-2020.

Centrul social de zi pentru vârstnici din Micro 14 de pe Aleea Jiului nr. 64 are o capacitate de 40 de locuri și funcţionează într-o fostă centrală termică a cărei clădire a fost reabilitată și dotată prin programul POCU 2014-2020, valoarea lui fiind de 2.791.789,45 lei.
Acesta se derulează pe două componente: funcționarea unui centrul de zi tip club, frecventat în medie de 72 de vârstnici și  componenta „Masa pe roți”, care reprezintă un serviciul de livrare a meselor pentru vârstnicii care se află în imposibilitatea de a se deplasa. De acest serviciu beneficiază 42 de vârstnici. Cea de-a doua componentă este implemntată printr-un parteneriat cu Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare. 
     

“Centrul de pe Aleea Jiului este un model pentru alte proiecte şi ne dorim ca pe viitor să multiplicăm acest exemplu şi pe cealaltă parte a râului Someş şi chiar să ajungem în timp să avem astfel de centre în fiecare cartier al oraşului, să fie cât mai aproape de locaţia de domiciliu a beneficiarilor”, explică directorul DAS, Adrian Balaj. 
 

Galerie
Documente
INFORMĂRI / ȘTIRI
Mulțumiri Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare-Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémeti pentru participarea și susținerea în asigurarea cadourilor.
Evenimentul intitulat sugestiv ,,Ceai dansant’’ a reunit beneficiarii Centrului de zi pentru vârstnici, conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare și a Direcției de Asistență Socială. 
La mulți ani sărbătoriților! Să aveți parte de multă sănătate, de dorințe împlinite și tot ceea ce vă doriți!
Vizita în județul Sălaj, în comuna Mirșid, le-a oferit seniorilor nu doar evadarea din cotidian, ci o lecție de istorie, majoritatea beneficiarilor vizitând Castrul Roman Porolissum, de altfel unul dintre cele mai renumite situri arheologice din țara noastră, pentru prima dată în viață.
Politica de Cookie