Seniorii Centrului de zi pentru vârstnici au serbat toamna cu struguri și voie bună
Centrul a fost "îmbrăcat" în straie specifice activității, verdele viței de vie fiind prezent în toate spațiile, iar strugurii, cu a lor mireasmă și aspectul lor, completând tabloul de toamnă.

Toamna este pentru foarte mulți dintre beneficiarii serviciilor oferite la Centrul de zi pentru vârstnici unul dintre cele mai frumoase anotimpuri. Asta pentru că le trezește multe amintiri plăcute. 


Azi, la Centrul de zi pentru vârstnici ne-am amintit de culesul strugurilor, în toi în această perioadă a anului. Ce veselie, ce bucurie să culegi struguri alături de întreaga familie, alături de prieteni! “Cât de frumos era pe vremea mea…”, ne mărturisesc acești bunici cu suflet mare de la care zi de zi, întreg colectivul centrului are ceva de învățat. Au atât de multe lucruri de oferit, povețe, sfaturi, idei.

 
Pentru a sărbători culesul strugurilor, la centru a fost organizată activitatea “Struguri și voie bună”. Seniorii s-au implicat trup și suflet. Acompaniați de doamna profesoară Szabo Maria, vârstnicii au interpretat melodii frumoase, din repertorii specifice anotimpului toamna. Au cântat împreună și au savurat delicioșii struguri care i-au îmbiat prin aspect și mireasmă. Centrul a fost ornat în ton cu evenimentul, de pe mese nelipsind merele și perele, dar și dovlecii ornamentali frumos colorați de parcă au fost pictați.  
 

 
Politica de Cookie