Spectacol artistic și cadouri de Paște, în dar de la preșcolari ai Grădiniței cu Program Prelungit nr. 11 pentru copilașii de la Centrul Social Prichindel
Preșcolarii au venit cu pachețele personalizate pentru prichindeii noștri și le mulțumim pentru daruri. Totodată, le mulțumim părinților lor și cadrelor didactice că au ales să joace rolul Iepurașului de Paște pentru copiii care frecventează Centrul Social Prichindel. 

Astăzi, 14 aprilie 2022, pragul Centrului Social Prichindel a fost trecut de prietenii și partenerii noștri, preșcolari ai Grădiniței cu Program Prelungit nr. 11 Satu Mare. 
    

Am trăit din plin emoția reîntâlnirii cu doamnele educatoare Merce Ileana și Angheluș Lenuța Mirela pentru că în ultimii doi ani, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei, nu au putut să ne viziteze. Așadar, azi a fost ca-n vremurile de demult. 


Împreună cu preșcolarii din grupa lor, au poposit la prichindeii din cadrul centrului, aducând o rază de soare, multă veselie și multe, multe zâmbete pe chipurile micuților noștri. Parteneriatul dintre Centrul Social Prichindel și Grădinița nr. 11 din Satu Mare este unul cu vechime. An de an, cu prilejul sărbătorilor, a evenimentelor importante, copiii din cadrul celor două unități sunt implicați în activități comune. 


În 2022, prima activitate comună a fost cea de joi, de dinaintea Paștelui. La grădiniță, zi de zi, copiii învață să dăruiască și să ajute. Au venit cu pachețele personalizate pentru prichindeii noștri și le mulțumim pentru daruri. Totodată, le mulțumim părinților lor și cadrelor didactice că au ales să joace rolul Iepurașului de Paște pentru copiii care frecventează Centrul Social Prichindel. 


 Preșcolarii ne-au încântat cu un minunat program artistic, cu tematică specifică de primăvară, iar noi i-am răsplătit cu aplauze și zâmbete largi. 
 

 
Politica de Cookie