Prichindei în acțiune, micii noștri gospodari implicați în “curățenia de primăvară”
În cadrul centrului, copiii beneficiază zilnic și în mod gratuit de hrană, consiliere psihologică și de activități recreative specifice vârstei, structurate pentru o dezvoltare cât mai armonioasă.

Soarele e pe zi ce trece tot mai prietenos cu noi, motiv pentru care copilașii care frecventează Centrul Social Prichindel se bucură din plin de razele sale. 
    

Așa cum știm prea bine cu toții, primăvara gospodarilor le șade bine cu grebla, sapa, măturile, le șade bine să trebăluiască pe-afară. Am și ieșit și noi azi la tradiționala curățenie de primăvară. O zi de poveste! 
“Dotați” cu uneltele de grădinărit adaptate vârstei, prichindeii au muncit cu drag și spor. Am pregătit și o galerie foto cu activitatea lor de azi. 

 

În încheiere, vă reamintim că înscrierea copiilor la Centrul Social “Prichindel” se face pe tot parcursul anului!

 

Oferim servicii GRATUITE pentru copii de la 1 la 4 ani: 

-    2 mese calde pe zi pregătite în bucătăria proprie, 1 gustare;
-    Asigurăm hăinuțe pentru șederea în centru;
-    Scutece Pampers și produse de igienă personală.

 

În cadrul centrului, copiii beneficiază zilnic și în mod gratuit de hrană, consiliere psihologică și de activități recreative specifice vârstei, structurate pentru o dezvoltare cât mai armonioasă!

 

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare, prin Centrul Social “Prichindel”, sunt partenerii părinților sătmăreni în educația celor mici!

 

Beneficiază de serviciile centrului copiii provenind din familii aflate într-o situație de nevoie cu caracter temporar, copiii din familii monoparentale ș.a.m.d. (cu domiciliul în municipiul Satu Mare). 

 

Toate informațiile referitoare la înscrierea la Centrul Social Prichindel se pot obține la numărul de telefon 0261.714.195 – interior 110 sau 0748109853 – persoană de contact coordonator Popescu Monica. 
 

 
Politica de Cookie