Tanévkezdés az Alter Ego Multifunkcionális Központban
Az Alter Ego Multifunkcionális Központ a hagyományokhoz híven idén is biztosította a tanszerek egy részét azon diákoknak, akik az általuk biztostott szolgáltatásokban részesülnek.

„Az iskolának csak két célja lehet. Az első az, hogy megadjuk a gyermeknek azokat az általános ismereteket, amelyeket természetesen használnia kell: ez az utasítás. A másik az, hogy felkészítsük a mai gyermeket a holnap emberére, ez pedig az oktatás.” Gaston Berger

 

Évről évre a szeptember az új kezdetekről szól: az ősz beköszöntéről, az iskolai év kezdetéről.

A szatmárnémeti Alter Ego Multifunkcionális Központ idén tartja magát a több éves hagyományhoz, így az intézmény által biztosított szolgáltatásokat igénybe vevő diákok számára ezúttal is biztosították a tanszerek egy részét. A központot látogató minden diák kapott egy-egy iskolatáskát, a WOCO PSC Rom felajánlásával pedig különböző tanszereket — füzeteket, tollat, színes ceruzát és filctollat.  

 

Ezúton köszönjük meg a központ által nyújtott szolgáltatásokra jogosult gyermekek családjainak nyújtott támogatást, a gyerekeknek pedig sok erőt kívánunk az eredményes tanévhez.

 
Cookie