A gyermekek nevelését prioritásként kezeli a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság, a megyeközpont kiskorú gyereket nevelő szüleinek partnereiként emlékezteti az érintetteket arra, hogy a Prichindel Szociális Központba az egész év folyamán be lehet iratkozni.

A Prichindel Szociális Központban azokat az 1 és 6 év közötti gyerekeket várják, akik esetében nagy a társadalmi kirekesztődés kockázata, szüleik külföldön vállaltak munkát, egyszülős csalában élnek vagy kiskorú anyák gyermekei.

 

A Prichindel Szociális Központban a gyermekek mindennapi tevékenységeinek része a tanulás, az önálló életvitelhez szükséges készségek fejlesztése, valamit szabadidős és szociális programok. A pszichológiai tanácsadás az egyes gyermekek életkorának, fejlettségi szintjének, szükségleteinek és adottságainak megfelelően történik, a beiratott gyermekek szülei pedig tanácsadásban és támogatásban, családsegítő tevékenységekben részesülnek.

 

A Prichindel Szociális Központba az egész év folyamán be lehet iratkozni. A gyermekek nevelését a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal prioritásként kezeli.

 

A központba beíratott gyerekeknek naponta INGYENESEN biztosított két meleg étkezés — a központ konyhájában főzött változatos ételek —, valamint napi kétszeri uzsonna; a központban való tartózkodásukhoz szükséges ruházat; pelenkák (pampers); személyi higiéniai termékek — nedves törlőkendő, törölköző, szappan, krémek, vészhelyzetben gyógyszerek.

 

A Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság alárendeltségébe tartozó Prichindel Szociális Központ változatos tevékenységeket biztosít az 1 és 6 év közötti gyerekek számára. A beiratkozással kapcsolatos további információkkal a helyszínen (Ilișești sétány 2. szám), vagy a 0751.205.448-as telefonszámon szolgálnak.

 
Cookie