În cadrul întâlnirii săptămânale, asistentul medical le-a vorbit beneficiarilor Adăpostului de noapte despre tensiunea arterială
Asistentul medical a vorbit cu beneficiarii despre tensiunea arterială, importanța menținerii acesteia în limite optime, riscurile asociate cu tensiunea prea ridicată sau scăzută şi multe alte aspecte de interes. 

Săptămânal, la Centrul Social de Urgență pentru Adulți – Adăpostul de noapte, au loc întâlniri ale beneficiarilor cu asistentul medical, întâlniri cu tematică specifică, interactive, menite să le îmbunătățească bagajul de cunoștințe.


De această dată, subiectul ales a fost cel legat de tensiunea arterială. Asistentul medical a vorbit cu beneficiarii despre tensiunea arterială, importanța menținerii acesteia în limite optime, riscurile asociate cu tensiunea prea ridicată sau scăzută şi multe alte aspecte de interes. 


Pornind de la ideea că activitatea fizică poate ajuta la menţinerea unei tensiuni arteriale sănătoase, după discuţii şi măsurarea tensiunii, beneficiarii au săpat grădina de trandafiri.
 

 
Politica de Cookie