Mica Anglie a reparat rulota în care trăiește sătmăreanul în vârstă de 69 de ani. Mulțumim pentru sprijin!
Echipa mobilă a Direcției de Asistență Socială i-a oferit consiliere și un pachet de produse igienico-sanitare

În urmă cu câteva zile, presasm.ro semnala cazul unui bătrânel singur pe lume care trăiește într-o rulotă, în condiții improprii, la margine de oraș. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Satu Mare au intervenit imediat pentru a veni în sprijinul domnului aflat într-o situație vulnerabilă.
    
Echipa mobilă a Direcției de Asistență Socială Satu Mare s-a deplasat la fața locului pentru evaluarea nevoilor persoanei care locuieşte în rulotă și a constatat că domnul trăieşte din pensia pentru limită de vârstă și nu doreşte să beneficieze de serviciile Centrului Social de Urgenţă pentru Adulţi - Adăpostul de noapte. Membrii echipei mobile l-au consiliat și s-a ajuns la concluzia că domnul are nevoie de reparaţii la rulotă.

Cu sprijinul rapid şi eficient al societății Mica Anglie din Satu Mare, s-a rezolvat această problemă. Mica Anglie i-a oferit nu doar materialele necesare efectuării reparațiilor, ci și lucrarea de reparație în sine. 


Pe lângă informațiile pe teme sociale și medicale care i-au fost furnizate, echipa Direcției de Asistență Socială Satu Mare i-a oferit sătmăreanului și un pachet de produse igienico-sanitare.


Mulţumim tuturor pentru implicare și în special societății Mica Anglie pentru fapta bună. 

 
Politica de Cookie