ÎNSCRIERI LA CENTRUL SOCIAL PRICHINDEL
Zilnic, la Centrul Social Prichindel copiii sunt implicați în activități de învățare, dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, activități recreative și de socializare. Se asigură consiliere psihologică în funcție de vârstă, nivelul de dezvoltare, nevoile și aptitudinile fiecăruia, iar părinții copiilor înscriși beneficiază de consiliere și sprijin, activități de suport al familiei.

Înscrierile la centru se pot face pe tot parcursul anului. 

Prichindeii înscriși la centru beneficiază zilnic GRATUIT de: 


-    două mese calde, hrană diversificată gătită în bucătăria centrului, gustare de două ori pe zi; 
-    hăinuțe pentru șederea în centru; 
-    scutece (pampers); 
-    produse de igienă personală – șervețele umede, prosop, săpun, creme, medicamente în situații de urgență.

Centrul Social Prichindel Satu Mare, instituție din subordinea Direcției de Asistență Socială, oferă o paletă variată de servicii gratuite pentru copiii cu vârsta între 1 și 6 ani. 
    

Zilnic, la Centrul Social Prichindel copiii sunt implicați în activități de învățare, dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, activități recreative și de socializare. Se asigură consiliere psihologică în funcție de vârstă, nivelul de dezvoltare, nevoile și aptitudinile fiecăruia, iar părinții copiilor înscriși beneficiază de consiliere și sprijin, activități de suport al familiei. De asemenea, la Centrul Social Prichindel copiii sunt serbați cu ocazia zilei de naștere, precum și ce Crăciun, de Paște, 1 Iunie. 

 

Actele necesare pentru admiterea în centru sunt următoarele: certificat de naștere copil/copii aflați în întreținere, acte de identitate ale părinților (BI/CI/CP), certificat de căsătorie, adeverință de salariu părinte/părinți ( cuprinzând salariul net din luna anterioară, inclusiv valoarea tichetelor de masă unde este cazul ), adeverință de la DGFP – pentru persoanele care nu realizează venituri impozabile soț/soție, cupon șomaj, cupon sau extras cont bancar și adeverință de intrare în colectivitate de la medicul de familie ( format A4 ), respectiv analize medicale.


Sunt admiși pentru a frecventa Centrul Social Prichindel copiii care au vârsta între 1 și 6 ani și fac parte din familii aflate în situații de dificultate, familii monoperantale, familii cu risc crescut de abandon sau neglijare. 


Echipa Centrului Social Prichindel îi așteaptă pe prichindeii din Satu Mare să facă parte din marea familie care garantează zâmbete, asigură siguranța copiilor și îi educă pentru a-și dezvolta frumos deprinderi de viață independentă!


 
Pentru detalii suplimentare așteptăm să ne contactați la oricare dintre numerele de telefon: 0748109853 sau 0751205448 sau la sediul din municipiul Satu Mare, Aleea Ilișești nr. 2. 

 
Politica de Cookie